Materialer

Hos Lasertime har vi en stor erfaring med at gravere i forskellige materialer. Hos os kan du få graveret i stort set alt. Hovedsageligt får vi forespørgsler på gravering i træ, stål, plast, glas og læder.

Men står du med et helt andet materiale, så er du velkommen til at kontakte os.

Det endelige resultat afhænger nemlig utrolig meget af hvilket materiale der er tale om, og dertil har materialet også indflydelse på hvilken graveringsmetode der skal benyttes. Så sørg for at oplyse hvilket materiale der er tale om, når du kontakter os.

Er vi i tvivl om resultatet på det materiale du efterspørger, så laver vi selvfølgelig gerne en prøve.

Med vores årelange erfaring med gravering i forskellige materialer kan vi give dig et rigtig flot resultat og af høj kvalitet.

Nedenfor kan du læse lidt om hvilke materialer vi har erfaringer med at gravere i, og hvilke resultater man kan forvente det giver.

Gravering i Træ

Træ er et af de materialer vi rigtig ofte får ind fra vores kunder. Træ er et fantastisk materiale at gravere og arbejde med.

Selvom træ har gode forudsætninger for at opnå et flot resultat, så kan det dog også være svært at forudsige resultatet på forhånd. Træ er et organisk og naturligt materiale, hvilket kan give udfordringer ift. til det endelige resultat. Resultatet afhænger eksempelvis meget af knaster, farve på træet og selve træsorten. Så desto mere info vi kan få om materialet, desto bedre resultat kan vi levere.  

Hos Lasertime CO2-graverer vi som regel oftest i træ. CO2-laseren giver i langt de fleste tilfælde det bedste resultat på de mere organiske materialer.

Udfyld kontaktformularen og hør mere om hvordan vi kan lave et flot og autentisk resultat til dig.  

Gravering i Stål

Stål er en overordnet betegnelse og dækker over flere slags materialer. Herunder fleres slags metaller, aluminium osv. Stål er et klassisk og velkendt materiale for os, både når det kommer til gravering og udskæring.

Vi modtager ofte ordre på eksempelvis gravering på termokopper og andre firmagaver, hvor virksomhedens logo skal graveres på.

Stål giver et rent udtryk og resultat. Her ved Lasertime fibergraverer vi ofte i stål. Dette kan gøres hurtigt og giver et sikkert og flot resultat.

Kontakt os for at høre mere om gravering i stål.       

Gravering i Læder

Gravering i læder forekommer ofte ved firmagaver. Her er det oplagt at få graveret virksomhedens logo på læderforklæder, punge, tasker og meget andet.  

Ligesom med træ, så er læder et organisk og naturligt materiale, som giver et flot, råt og autentisk resultat. Samtidig kan resultatet her variere alt efter hvordan læderet er formet og hvilke farve det her. Er læderet eksempelvis ikke farvet helt i gennem, så kan resultatet af graveringen godt variere.

Ved gravering i læder gør vi brug af vores CO2-laser, som giver det bedste resultat til de organiske materialer.

Har du et produkt af læder, som du ønsker at få graveret? Så kontakt os for at høre mere.   

Gravering i Glas

Gravering i glas forekommer ofte med artikler som vinglas, ølglas, glasstatuetter, firmagaver og meget andet.

Ved gravering i glas er der mulighed for at opnå en høj detaljegrad. Den hårde og faste overflade giver nemlig rig mulighed for at skrue på graveringsgraden, og dermed detaljegraden.

Gravering på glas giver som regel en rug og grov graveringsoverflade, men kan i enkelte tilfælde godt afvige, hvis glasset er tyndt og smalt.

Skal du have graveret glas? Så kontakt os og lad os hjælpe dig til et flot resultat.  

Gravering i Plast

Gravering i plast varierer meget fra produkt til produkt. Plast kommer i mange former og med forskellige overflader. Det er derfor vanskeligt at forudse det præcise resultatet af en gravering, fordi plast reagerer forskelligt på graveringen, alt efter hvilken sammensætning, form og overflade plasten har.

Derfor laver vi som regel en prøve, så vi kan fremlægge hvordan resultatet vil se ud. Gravering i plast kan gøres både med CO2- eller fiberlaser, alt efter hvilken gravering, som giver det bedste resultat.

Selvom resultatet kan variere, så giver gravering i plast ofte nogle rigtig flotte resultater.  

Hos Lasertime har vi stor erfaring med gravering i plast indenfor industri og firmagaver.

Kontakt os i dag med din forespørgsel.     

Gravering i Resopal

Resopal eller aps plast er måske ikke et så alment kendt materiale. Ikke desto mindre er det et materiale, som vi ofte får forespørgsler på og graverer i.  

Resopal har den fordel, at det som regel er sammensat af to plader, så graveringen dermed får en anden farve end den øverst liggende overflade.

Resopal egner sig derfor aldeles godt til eksempelvis navneskilte eller statuetter af akryl og lign.

Her hos Lasertime graverer vi resopal med vores CO2-laser, som giver det bedste resultat.