Sådan gør vi

Fremgangsmåde

Hos Lasertime er vi under hele graveringsforløbet i tæt dialog med kunden for at opnå det ønskede resultat. Inden vi går i gang med selve graveringen, udarbejdes der således et layout, som skal godkendes af kunden. Før dette er tilfældet bliver produktionen ikke sat i værk.

Layoutet udarbejdes i en af følgende filer: AI, EPS eller DXF. Filerne bliver derefter konverteret til den maskine, som udfører selve graveringen. Maskinen afhænger af hvilken gravering vi skal udføre for at opnå det bedste resultat.

Du kan læse mere om graveringsmetoder her.

Når kunden har godkendt layout, er der oftest 4-5 dages leveringstid, da vi hele tiden har mange forskellige opgaver i huset.

Graveringsopgaverne varierer ofte i løbet af en normal arbejdsdag. Det betyder, at inden vi går i gang med graveringen, udarbejder en matrice eller en holder, der skal stabilisere materialet mens der graveres. Selve graveringsprocessen er i dag automatiseret via computer. Hos Lasertime håndgraverer vi dog stadig vandrepokaler.

Hos os får duGRAVERING AF HØJESTE KVALITET


EKSPERTISE FRA OVER 20 ÅRS ERFARING


EKSTRAORDINÆR PERSONLIG SERVICE

Fra forespørgsel til slutprodukt

Tiden fra du sender din forespørgsel til du står med det endelige resultat kan variere alt efter hvad der skal graveres, hvor stor volumen er og selve opgaven.

Som udgangspunkt stræber vi altid efter, at du har det endelige resultat 4-5 dage efter godkendt layout.

Når du har sendt din forespørgsel går vi straks i gang med at vurdere din opgave. Her vurderer vi hovedsageligt den tid det vil tage at udføre opgaven samt en række andre faktorer. Her ud fra sender vi et tilbud for udførelsen af opgaven.

Inden selve graveringsprocessen skal der udføres korrektur eller godkendes layout af det, som ønskes graveret. Gennem tæt dialog med kunden udarbejdes der korrektur til layoutet er godkendt.

På den måde sikrer vi, at vores kunder får et tilfredsstillende resultat.